TENSION + MENYAMPAH.....


http://www.cute-smiley.com
Fuhhh,…lega da abeh 3 paper tuk final exam sem ney,…de satu lagi kowt,,..semiconductor device..killer subjek  der…huhuhuhuhu……

Walaupun da dekat nk abeh exam,..otak aku still lagi serabut giler,..semua soalan final exam sem ney sume susah2 arr,…asew math jewp kowt yang senang pown…yang pown xtw aku leyh jawap ke x,…kalau failed bwt short sem lar aku,..adoiiiii,…xnak.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...

Ase lame da xbuka lappy aku ney,…fesbuk lagi arr,…xde mood da nk fesbuk pown.,,bukan ade ape pown…da lar line kt p0li ney cm siput,…siput aku ase laju lagi..hu3,,,

Nak tulis entry kt blogger pown da ase malaz,…yelar,…line cm pew lagi…xde mood arr,….hari ney lepas habis je exam aku terus buka lappy kesayangan aku ney,..sambung tgk cte korea “BOY OVER FLOWER”…

http://www.cute-smiley.com




Wooww,…bez giler arr cte ney,…cite ney da lame main kt tv,…tapi kalau tgk hari2 pown xborinx lar,…best sangat2,…yang penting hero dye hensem2…tu yang penting,..kikikikiki….
http://www.cute-smiley.com
Nak taw satu cite x????...hari 2 aku de arr buka blog aku…cam biase….nk edit pew yang ptut arr,…tertengok lak kt shoutbox aku,..de ar sorg minah ney,..de chat kt shoutbox aku,..konon2 nyer,..dye kte blog aku ney lawa arrr,…..n dye nak follow,…so memang dye follow arr,..aku xksah pown..walaupun blog ney da macam diary hidup aku da,…sesape nak follow or nk tgk ke aku cikit pown xksah,…so xpelar kn,…dye pown kte suh aku follow dye balik,..so aku pown follow ar,….blog dye pown xkurang lawanyer,…boley lar than..hak3…..

Boleyh tahan gx arr minah ney,…cun jgk…tapi aku lagi cun kowt…hik3….(perasan sudaaa…)..^_^
Tetibe lak satu hari ney aku tgk follower aku da makin berkurang,…ehhh,…de org da remove aku ke???...2 arr persoalannyer kn.???.....

Aku terus check kt aku punye follower,…rupe2nyer minah 2 da remove aku…huhuhuhuhu…..aku bukannyer na marah pown,,,cikit pown x lar der,..tapi kalau nak dapatkan sesuatu tu biarlah dengan cara yang betul,..pada pendapat aku arr kn,..minah ney saje je nk bagi aku follow dye,..aku ase cm 2 arr…yelar,..sesetengah org 2 nk jew blog dye ramai follower,..yer dok????....aku xmaksudkan sesape pown k….sesetengah jewp,…sesape nk terase ekowt suke larr,….aku xksah,..

Aku senang jewp,..korg nak follow aku pown,..folllow arr,…xnak sudaaa,…..xpayah duk bwt belagak baek…..n kalau nk suoh aku follow korg pown,..gtw jewp terus terang,..aku bley follow…tapi kalau aku follow  pown..aku xkn bacenyer blog korg yang macam sampah 2…wat semak kepala aku jewp,..aku just baca blog yang menarik n best untuk di bace uke,….lantak ark org nk  kte pew pown,,ney blog aku,..suke aty aku arr nk tlis pew pown…harap faham k….

Aku xnak arr maki2 org kt cny,,..xbest arr der,,,,,aku ney da besar,,,xnk arr berperangai cm budak2 an…aku ulang sekali lagi,…kalau sesape yang nk follow blog aku yang x seberape cantik n x menarik ney,…silakan….blog ney setiasa terbuka untuk korg…korg nak komen pew pown aku xkisah,…aku ney sporting jewp,…^_^…tetapi bagi yang xnk follow pown xpe….aku lagi xksah larrr…..ekowt suke korg larrr….blog  aku ney bukan de pape pown…juz kisah idup aku jerrrr….
Tapi dengan  minah sorg 2 memang aku terase glerr ar,..ahhh…lantak ko ar,,,.ade aku kisah,..blog ko p own bukan menarik sgt,..belagak jewp lebih…belah ar der,…aku follow ko bwt syarat jewp,..bile2 mase pown aku ley remove ko….Cuma aku jewp malaz..huhuhuhu…..

Adoiii,…selesai gx hutang hati aku yang terlampau banyak sanagt nyer…lega da dapat luah semua,….sekarang aku xnk pkir pew da….just concentrate to my final exam…satu paper jewp lagi,….pastu da start cuti sem…..huhuhuhu….bestnyer,…xsabar asenyer nak balik uma,…rindu sangat kt my parents,…mak, ayah…tunggu akak balik…heheheeee…padahal rumah dekat jewp pown…anytime ble balik….kikikikiki…

Tapi ase xbest lak dok umah lame2 kan…mesti kau boring gler,….da lar dekat 2 bulan,..nak bwt ape aku duk umah,…makan, tidow,…2 je keje aku,..hek3,…nak keje pown memang xpadan arr,….dua bulan jewp,…xpelar,…aku pown duk rancang nak rehat puas2 kt uma,…duk rancang nak amex lesen kete,…huhuhuhuhu…….xtaw arr jadi ke x…..harap2 jadi n aku ley dapat lesen..lepas ney memang xduk uma lar……keje kuar jew…hikhikhikhikhik…………
Hmmmmm,….ade pape da kowt nk cte,…t law de hutang lagi aku cite…heheheee…..k baiii…..
http://www.cute-smiley.com


♥Thanks sebab sudi baca entry ney, suka??..like jer..jangan lupa komen..:)♥

2 comments:

  1. i loveeeeeeeeee boys over floweerrr

    huhuuhuh..jalan2 dr geng 1 poly n follow u :)

    ReplyDelete

I LOVE BLOG CIK KYRAH