MENJELANG RAYA::saket mata cmne na raye???!!..:(

Elllooowwww guyz...
wow,..lame ta update blog mehh,..
terasa na menulis lak mlm ney,..
maklumlah borinx sgt,...ta de keje na bwt,..

sejuk gilerr ar malam ney,..
mau xnyerr,..hari2 ujan,...kdg2 2 campai xbenti,..
na kuar g ane2 pown ssah,...
dalam perancangan esok hri last puase nak kuar g bli persiapan raya,..
xtw lar jadi ke x..huhuhuhu..
hope jadi lar k,...
hhhmmmmm,...
tapi still xde semngat arr na raye,..
nak taw knape??...
hurmmmm,..mata saiya saket,...bengkak taw,....
cmne na rayerrr??.....cdeyyhh sgt,...terbatal lar niat saya na shooting di pagi raye nnti,..
ohhh,..no!!!!!!..
cdeyyyhhh...sop2.... :'((
harap korg semua ley doakan sye cpat smbuh k,...
na rayerr!!!!..hu3...
sya na upload gambar tp tkowt korg seram lak tgk mata saiya,..he3..
xtunjuk pown xpe k,..huhuhuhuhuuu...
tapi saya ase msti xsmpat sembuh sebelum raya,..
lagi 2 hari je ny,..
hmmmmmmmm,...sabar jelarh......
kalau korg tgk msti korg terkejut,..
ta pnah pown saya sket mata smpai cmny,..
bengkak besarrr,......
saya na kelip2 mata pown susah,..
tmbah g na tdow..menyiksakan aww,.....hmmmmm....
hope akan sembuh cpat arrr,....amin!!!!..
2 jerk untuk entry kali ney,....
na taw sal raye tggu esk ekk??...
heheheheheheee...
kbaiii,,......
from:::::dak saket mata..^_^..ngeeeee..:p
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
:::::
::
na balek mata saya yg ney buleyy???...
sop2,.. :'((
cdeyyyhh,...
hope cpat sembuh mataku,...:)


♥Thanks sebab sudi baca entry ney, suka??..like jer..jangan lupa komen..:)♥

MENJELANG RAMADHAN:: BAHAGIAN 6::shooting

hai readers!!!!!..
amcam puasa korg uke x?..
hah,.skrunx da masuk hari ke-10..
waa,.tak lambat da kn nak ryer...
huhuhuhu^^
sebenarnya aku malas nak tlis entry,.
tapi da xdk keje,..
so tlis jelar,.
hmmmm, hari ney xde cite yang menarik pown,..
yang bez pown ktorg shooting hari ney,..
heheheeee...^^
jum tengok~~~
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::;
:::::::

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
:::::::::::::::::::
:::
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
::::::::::::::::::::::::::::
::::
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
:::::::::::::::::::::::::::::
::::
aku paling suke gmbar ney,..
cumil an,,hehehehee...
peace^^
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
:::::
malaz da nk upload byk2,..
campai cney jek,...
kbaiii...
^_^





♥Thanks sebab sudi baca entry ney, suka??..like jer..jangan lupa komen..:)♥

MENJELANG RAMADHAN:: BAHAGIAN 5

Hai readers......
camne dengan puasa korang,.
masih ukey lg??..huhuhuhuhu,...
sekarang da 3 hari kita berpuasa kan, maknanyerr lagi 27 hari lagi na rayerr,,..
heheheee,...waaa, excited gilerr,...
tamaw ar lagi citer sal raya,..
baju rayer ta bli lagi xbape nak semangat arr na cterr,....huhuhuhuhu,...

sekarang ney aku nak cter sal juadah berbuka puasa,..
ha., baru feeling ckit an,....
jum layan,....

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
:::::::::::::::::::::::::::::::
::

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
:::::::::::::::::::::::
::::

hari ney hajat aku tercapai,..dari semalam lagi teringin sangat na makan murtabak,..
hari ney dapat makan,..heheheee,...
(lepas ney xlar mengidam da)
huhuhuhuhu........

maaf lar berselerak cikit,...
almaklumlah duk ostel kan,..
semua simple,...
xpyah guna pinggan,.heheheheeee.....
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
::::::::::::::::

opsss,....posing jap...
tunggu diorang arr ney lambat sgt,...
huhuhuhuhu.....................

Tengs To Nurul Angah, Fieza zulfie, nur zahirah (achik) n Aten,.
u all make me happy today,...luv u all larhhh,....
huhuhuhu,,,,,

♥Thanks sebab sudi baca entry ney, suka??..like jer..jangan lupa komen..:)♥

MENJELANG RAMADHAN:: BAHAGIAN 4

haiii semua,...
tadi aku da chat gn sorg senior poli aku ney,...
alar,...abang yang aku cite dlam entry sebelum ney,...
hah,  2 arr,...
hmmm,...bez jgak ar chat gn dye....
dye memang ramah,..
tapi sebelum dye nak stop chat gn aku,..
dye ada bagi nasihat ckit,......



ha,..da baca ayat 2,..jujur aku kata aku memang xde sakit aty langsung,..
tapi aku rasa bertuah sebab aku kenal dengan org macam dye,,..
dye baik sgt,..
dulu memang aku free hair,..
tapi sekarang xdah,..
aku da berubah,..
tapi ntah tiba2 malam ney mood aku berubah,...
dalam fb pown aku ltak picx free hairr,..
ramai org kata cantik,..
tapi 2 xbagi makna apa2 pown bagi aku,..

nasihat yang dye bagi 2 membuatkan fikiran aku terbuka seluas-luasnyerrr,...
mulai sekarag aku betul2 nak berubah...xde lagi free hair,...
2 janji aku,...
terima kasih sangat2 kepada abang *****
^___^
p/s:::;aku berubah bukan kerana abang 2, tapi kerana ALLAH TAALA..^__^
entry kali ney xde kena mengena dengan tajuk,,,heheheheee,,,,

♥Thanks sebab sudi baca entry ney, suka??..like jer..jangan lupa komen..:)♥

MENJELANG RAMADHAN:: BAHAGIAN 3

Haii readers!!!!!...
i'm happy today,..huhuhuhu...
nak tahu kenapa??...
hah, cee teka, cee teka,,..hehehee...
tadi aku keluar g bazar dengan member aku,...
tetibe kn,...
jeng, jeng, jeng,.....
aku ternampak abang senior poli aku,...
waaa,..hensem gilerr beb,..kikikiki (bagi pandangan aku je, tapi kalau korg tgk, perhhhh,...cair kowt,...kikikiki)
aku kenal abang tu masa aku de lawatan kt melaka hari 2,...
bace kn entry2 sebelum ney,..heheheee,...
entah kenapa yer aku memang minat gilerr kt dye,..(alamak, pengakuan berani mati)
bukan minat haper2, juz suka tgk muka dye je,...kiut sih,...hehehehee..^________^
ehem2,..jangan gtaw sesape k,...kikikikiki...
tapi yang paling bez dye perasan kau masa kt bazar tadi siap senyum2 lagi,...heheheee,...
(syok terlebih lak aku ney)
tapi xpe,...bukan dye pape pown,,
juz minat2 cm 2 je,.....
yang penting saye begitu happy hari ney,....^______________^

tadi buka puasa memang berselera,...
kira okey lagi lar kn dari semalam,....
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
::::::::::::::::::::::::::::::::::
:::::

lebih kurang macam ney lar nasi ayam aku tadi,...
sorry xsempat nak snap,.
masuk je waktu terus makan,..huhuhuhu
::::::::::::::::::::::::::::::::::
:::::::::
::


walaupun nampak simple tapi sedap kowt (dah puasa makan pe pown sedap)
heheheheeee,.....

p/s::::::jangan gtaw sape2 k,.ney rahsia kita,..heheheeeee,...^__^

♥Thanks sebab sudi baca entry ney, suka??..like jer..jangan lupa komen..:)♥

MENJELANG RAMADHAN:: BAHAGIAN 2

errrrrrrrrrrrrrrrrrrr,....alhamdulillah,..
kenyang sudaaaa,....huhuhuhuhu,.....
tadi berbuka makan pe kawan2??....
aku di sini begitu menyedihkan,,,
xgamak nak bgtaw yang pe juadah aku masa berbuka td,...
hmmmmmmmmmm....

hah???,,na taw jgk,....
hmmmmmmmmm,....
hari ney aku berbuka dengan nasi puteh berlaukkan ayam goreng je...
n air longan......
sdeyyy an???....sop, sop, sop,...:(
masa berbuka tadi teringat kt rumah,..
mak masak pe ea hari ney,....??...
waaaaa,,,,na balek!!!!!!!!!....

tapi xpe arr,..aku tetap bersyukur dengan ape yang aku dapat hari ney,...
harap2 esok ley makan yang lagi sedap dari 2,...heheheeee,.....
selamat berbuka!!!!!!..^_^

♥Thanks sebab sudi baca entry ney, suka??..like jer..jangan lupa komen..:)♥

MENJELANG RAMADHAN:: BAHAGIAN 1



Haiii,...assalamualaikum semua,...
wah3,....baca je tajuk entry kali ney da macam cerita animasi upin dan ipin,..
tapi ney bkan belog upin n ipin yer,,,harap maklum!!!..hu3..

alhamdulillah, akhirnya bulan  yang setiap umat islam nantikan akhirnya tiba...
bulan ramadhan adalah bulan yang penuh dengan keberkatan,..
camne kawan2...bez x bile tiba bulan ramadhan ney,..

hah, msti lar bez kn,..
bulan ramadhan ney lar masa kita nk kumpul pahala banyak2,..kn2??...hehehee..

tapi kan, bulan ramadhan tahun ney bagi aku memang bez lar kn,..
tapi satu je yang xbez,..
aku terpaksa menghabiskan puasa2 aku di poli,..
OMG!!!!!..
ney lar perkara yang paling aku benci,..
bayangkan lar,..hari first puasa pown dah kena buka kat poli,..
2 lar yang buat aku sempot sikit,..
bukan pe kan,..
biasa lar kalau hari first puasa ney mesti arr nak berbuka dgn family,.kn2??..
betoiii dokkk??.....huhuhu,,,,,
yang paling menyedihkan sekali sahur pagi tadi xsempat nak makan pape,..
seteguk air pown xsempat,..adoiiii,...
kalau kat umah mak tolong kejutkan,,
ney kat poli, sape nak kejut,..
pandai2 lar bangun sendiri,..
huhuhuhu,...

tapi xpelar,...aku redha je,...
tapi tiap2 minggu wajib kena blek rumah,..heheheee,...

uke3,..anyway,  aku nak ucapkan selamat berpusa kepada semua kaum muslimin dan muslimat terutamanya kepada semua geng2 blogger,...puasa jangan xpuasa taw,..huhuhuhuhuhu...

hah,.nak puasa 2 jgn lupa niat lak ea,...huhuhuhuhu,...^_^
 SELAMAT BERPUASA!!!!!..^_^



♥Thanks sebab sudi baca entry ney, suka??..like jer..jangan lupa komen..:)♥

I LOVE BLOG CIK KYRAH