Our Lecturer gathering

Lepas satu hal, satu hal la pulak..Bila last sem ni kerjanya makan, makan, makan, dan makan, tapi yang bestnya bila dapat makan free la kan?..sapa yang taknak bila dapat makan free, hehe..

Hari tu dapat mesej dari classmate , mesej tu berbunyi lebih kurang ,macam ni........

"Perhatian kepada semua girl2 DTK, Puan Saadiah ada buat sedikit makanmakan kat rumah dia, so semua girl2 di jemput hadir pada 26/4/2013 ke rumah beliau pada pukul 1:30" 

lebih kurang macam tu la ayat dia..hehe..Bila dengar pasal makan ny laju je kan, excited sangat!!..haha



Jalan kaki ramai2 ke rumah puan saadiah, sempat posing dulu..hehe 


Ini semua aku yang punya..hahaa..sedap sangat :D


Muka dah xsabar nak makan :D



Nyummy :D



Alhamdulillah, kenyang sangat, thanks Puan Saadiah buat makan2 untuk kami semua..sedap sangat ..siap tapau bawak balik lagi..hehe









Last sekali pakat menyicah ramai2..banyak biji jgk pelam yg puan bagi..kenyang..huhu
Terima kasih Puan untuk semua ny, we will miss this moments :)

♥Thanks sebab sudi baca entry ney, suka??..like jer..jangan lupa komen..:)♥

Gathering with Classmate --> DTK

Bila last sem ni la banyak aktiviti bersama kawan2 sekelas..baru2 ni ada pulak jamuan dengan classmate and PA kami dan jugak bersama lecrur yang pernah ajar kami dulu, tapi xsemua pun yang hadir, sekerat je..huhu..

Jamuan ny bukannya buat dekat hotel, restaurant or something like that, tapi just buat kat rumah PA kami iaitu En.Radhi..Hope kenaangan terakhir ny akan tersemat dalam hati sampai bila2..Amin!! :)




inilah jejaka kacak kelas kami, busy buat keje tu..hehe 


Puteri DTK and big bos, Nabil harith 



Our ex.PA.. Puan Faridah :)


Candle light Dinner..hehe :D


Our PA, En.Radhi 









Ni time nak balek..majlis habis pukul 12 lebih, serius penat sangat tapi ni la kenangan yang tak dapat di lupakan sampai bila2..will miss them :)

Sweet moments last sem 2013 :)

♥Thanks sebab sudi baca entry ney, suka??..like jer..jangan lupa komen..:)♥

Dinner MPG JKE


Hai , next entry kali ni aku tak nak cerita panjang..korang tengok gambar sudah korang akan tau apa entry aku kali ni..alaa, tgk tajuk pun dah taw kan?.kan?..:3

Tak sangka dan masuk 3 tahun aku study kt PTSS ni, now last sem, so aku rasa 
macam sebak sikit bila nak post entry yang macam ni , sob, sob :(

Dinner JKE ni buat dekat DHM je,. Biasa la nama pun JKE mestilah simple kan?..hehe..jum layan gambar2 ny :")









With my gojes lecturer :) cik farhana





Makeup by  AtynJunaidi :)

Thanks for read :)





♥Thanks sebab sudi baca entry ney, suka??..like jer..jangan lupa komen..:)♥

I LOVE BLOG CIK KYRAH