Alhamdulillah, dah dapat lesen kereta ^^

hyep readers..amacam korang hari ni, sihat ke??..kalau sihat alhamdulillah la, kalau saket tu makan la ubat banyak k bagi cepat sihat.. kyrah??..hmmm, alhamdulillah sihat juga, mybe letih cikit sebab banyak kerja kt opis..huhu..lama dah rasa kyrah xupdate blog ni kan, dah bersawang rupanya, hah, hari ney kyrah nak cuci2 cikit, terajin la plak..hehehe...
Actually hari ny kyrah nak kongsi somethin gn korang..ehem3...tengok tajuk pon dah taw kan..heheh..Alhamdulillah kyrah dah dapat lesen kereta..^^ Actually dah lulus pown 18/4/2012 hari tu, tapi xsempat nak update..xpe la kan update lewat cikit..hehehee.. Cakap pasal lesen kereta ni kan, korang semua mesti dah ada lesen kn..hehe, 
Actually kyrah xsangka yang kyrah nak lulus test JPJ 18hb hari tu, serius semua kyrah tawakal je..3 minggu kyrah xpegang langsung kereta...xtry pun belatih bawak kereta..mybe rezeki kyrah kan..Syukur alhamdulillah..dengan sekali buad je kyrah lulus..huhuhu..jum tengok bawah!! :D

jeng
jeng
jeng 

oucchhh malu!! >_< tak nampak tu buadbuad la nampak..maklumlah kamera terlebih canggih..hehehehee...
lesen kyrah baru siap kemarin, kyrah buad kt jpj terus, cepat cikit, kalau nk tggu kt KP tempat kyrah wat lesen tu, mesti lambat..huhuhu...suka2...lepas ni senang la nk pegi mana, yang penting 'P' dah xdak...heheheheeee...:D (abaikan muka tak matang tu) :D

 nah amex tempek muka bangga sat..hahaha..abaikan muka yang serabai tu..:D

sampai sini jelaa..kyrah nak sambung buad kerja japp..kerja bertimbun2..huhu...penat!!
kbai..:))
SALAM!! 
 

♥Thanks sebab sudi baca entry ney, suka??..like jer..jangan lupa komen..:)♥

Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny

Morning reader2 sekalian.. today kyrah nak join satu contest nih.. buka je blog hari nih tengok2 kyrah di tag oleh Azila nih hah..agak2 boring kyrah nak try la join CONTEST "Cantik Bertudung" by Farina Hunny nie.. Actually, kyrah memang pernah masuk banyak contest, tapi xde rezeki lagi nak menang (sob, sob, :'(  ) sedih sat..ngeeee..:D xpela mungkin contest2 sebelum nih bukan rezeki kyrah,.ang kyrah xkan give up selagi tak menang...korang semua doakan kyrah k... ◕‿◕..


 Syarat-Syarat penyertaan :-

1.Digalakkan FOLLOW blog Farina.
2. Buat entry Contest "Cantik Bertudung " by Farina Hunny
3. Copy banner + FULL ENTRY ( bermula dari SYARAT sampai BEST by ye) , then paste kt entry koraang tuh.
4. Sertakan ganbar ( LENGKAP BERTUDUNG ) yang korang nak pertaruhkan. MAKSIMUM 3 sahaja :)
5. Gambar yang di pertaruhkan menjadi hak farinahunny.blogspot.com sepenuhnya.
6. Tag 3 orang kawan, pastikan dorang tau. 
6. Link entry korang kt ruang komen ( KALAU PRIVACY BLOG, takleh buka, AUTOMATIK batal)

HADIAH-HADIAH :

FIRST PRIZE 
❤ sehelai tudung / selendang 
❤ sebuah buku 
❤ seutas tasbih
❤ brooch
❤ ::: FREE sulam manik kat baju kurung :::

SECOND PRIZE
 ❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ seutas tasbih
❤ brooch

THIRD PRIZE

❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ brooch 

NOTES 
: contest ini diadakan utk sejukkan mata tengok muslimah bertudung :')
: contest ini dibatalkan serta merta jika kurang daripada 20 peserta / Farina meninggal dunia sebelum contest ini ditutup :')
: hadiah simple saje la keyh  :') di"taja" sepenuhnya oleh Farina
: untuk hadiah pertama yg jahitan manik tu , agak leceh la ek :') sspe yg menang tu kne pos baju     korang utk dijahit *100% hasil tangan Farina* . kalau hantar tempah mahal ouh , ni kasi free je taw :')

BEST BY : 30/04/2012 
-atau maybe dipanjangkan-
  
 wah2 kalau tengok hadiah2 kt atas nih menarik kn..ngeee..:D

Gambar yang di pertaruhkan!! 
**

  

memandangkan takde syarat nak letak gambar sendiri, kyrah letak gambar kyrah ea...hehe..tak comel??..buat-buat je macam comel..kikiki..:) maksimum 3 gambar, so kyrah letak 3.. semua syarat yang perlu di patuhi, semua kyrah dah buat yer..:)

mangsa-mangsa tag kyrah :')

    
Wish me luck..:) Salam! 


♥Thanks sebab sudi baca entry ney, suka??..like jer..jangan lupa komen..:)♥

Nak belajar buat doodles comel, sapa boleh ajar??..^_^

hyep semua...selamat pagi...have a nice day today..wah3..dah bulan 4 kn,,,cepatnya masa berlalu..LI pn dah nak habis..tak sabarnya rasa..hehehe....okey...bukan tu yang kyrah nak cerita hari nih... Actually kyrah nak sangat belajar buat doodles yang comeyy.... selalu kyrah tengok kt blog kawan2 semua, ramai yang pandai buat doodles cantikk..jelesnyerr rasa...kyrah pon nak belajar jugakk...ngeeeee..:D

 arrgghhh...comel giler doodle yang kt atas nih....nak jugak cmny....plessszzz..heeee..:D
ada sapa2 boleh ajar kyrah buat cm kt atas nih x??..comel sangat..dah lama tau kyrah teringin nak belajar.. tapi xpandai2 jugak..pernah satu hari tu kyrah da cari tutorial nak buat doodle...cari punya cari memang banyak info yang dapat, tapi semua kyrah rasa cam terlalu complicated sangat... kyrah nih lambat belajr ckit...setakat tengok tuto memang xboleh buat sangat.. huhuhu.. kalau tengok tuto yang video nyer boleh la ckit..tapi ada yang cepat sangat xsempat nak faham,,hehehee....



 mesti korang tertanya-tanya kn....apalah benda kt atas nih...hehe...doodle yg kyrah buat comel x??..ehek3...gelak sampai pecah perut..:D hampa, jangan la gelak...kyrah xpndai la nak buat doodle yang cantik..nih pon tengok tuto..pakai men buat je..heheheee...huduh piang..hahahaa...

nanti sesapa yang offerkan diri nak ajar kyrah gtaw ekkk/..teringin sangat nak belajar...ngeeee..:)
kbai hampa semua...sayang hampa ketat-ketat..
Salam..^__^ 

♥Thanks sebab sudi baca entry ney, suka??..like jer..jangan lupa komen..:)♥

I LOVE BLOG CIK KYRAH