AKU MALAS, KENAPA XTEGUR.!!!!!..

Hadoiiii,…knape lar aku malas sangat sekarang ney….da lar nak dekat final exam da….ape pown xstdy lagi ney…memang pemlaz betolll lar…asal korg xtgur aku?????...aiyyaaaaa…..kalau korg  tegur mybe bley rjin ckit kowt..heheheeee….

Aku ney sebenarnye bukannye malas sangat,..tapi da kalau 24hour duk menghadap lappy ney jewp,..2 yang jadi cm 2..bwt keje ape pown xjadi,..bile menghadap  lappy ney,…diam2 jewp aku duk..kompom xkan ganggu spe da..huhuhuhu

Bile dekat nak final exam ney, smua kelas memang da xde…minggu study week lar kan…waaaa,..2 yg bez sebenarnye,,…hari2 tdow lewat menghadap lappy,..bile bangun tdow pown menghadap lappy,..semuanye dengan lappy kesayangan ney..hehehehee…tdow lewat 2 sebab line bile da lewat,.dye laju,…pagi2 buta baru lar line wifi kt cney nak laju…hadoiiii,…kadang2 tension aku di bwtnye…on9 fesbuk pown,.macam xon9..huhuhuhu…

Minggu ny keje aku tgk cte korea,…hu3,,,nak taw tjuk pe???...prince hour larhhh…best glerr ar cte ney,…2 lar penyebabnye aku jadi malaz…hu3….

Entah bile lar aku nak jadi rjin……duluw punye ar duk kte,…haaaa,…stdy week nanty aku nak bwt jadual,..nak atur,time bile aku stdy,.un9,.makan,..bwt segalakebende arr,..tapi HAMPEH!!!!!...
Smuanya sia2….satu ape pown aku xbwt..hehehe…ehh..korang2…kalau tengok aku xstdy,..tegur taw….korg kte larr…”kyrah,..stdy………exam da dekat”….haaaa,..cm 2 lar,..kalau aku degil jgk pandai2 korg lar..heheheheee,,,

Aku bukan pew,..asal aku buka buku jewp,..masti aku ngantok,..tgk je sa2 baris ayat,..trus nak tdow,…2 tg ssah 2,…kalau stdy awal2 pown bukan aku nak ingt sgt..huhuhuh….

Kalau aku stdy awal,..dekat2 nk exam nnty msty aku stdy dari mula blek,…haaa….aku mmg cm 2…huhuhuhu..baru aku senang ingat..2 cara aku,..cara korg msti laen,..so jgn ekowt aku..hehehhee..
Serius weyyy,…aku mmg malas…tadi jewp aku rjin ckit…aku kemas barang2 aku,.kalau x da macam tongkang pecah da aku tgk,..2 yang xde mood nak stdy,,,huhuhu,,,

Tapi lepas ney aku nak jadi rjin,,buleyyy???..hihihihi….aku nak stdy…..tolong tegur aku taw,…bantuan dari korg smua amat aku harapkan…heheheeee…k arrr nak gerak dluww,…kbaiiiiii….
SEKIAN!!!!!...^_^


♥Thanks sebab sudi baca entry ney, suka??..like jer..jangan lupa komen..:)♥

No comments:

Post a Comment

I LOVE BLOG CIK KYRAH