MERDEKA!!!!!!!..



http://www.cute-smiley.com
Assalamualaikum semuanyerrrr…..pe khabar????...huhuhuhuhu…..aku alhamdullillah….sihat saje…..heheheeee,….(asal aku slalu gelak lak ney…adoiiiii,…)….
Mesti korg tertnye2….pehal lak merdeka-merdeka ney…lambat lagi ar nk merdeka,..ney baru bulan bpe…kn2????..heheheeee……lex luw derrr,……bukan merdeka yang 2 larr,,,adoiiiii,……ney merdeka yang laen…..huhuhuhu……

Nak taw something x????......hari ney aku da abeh final exam untuk sem 2 ney,…2 yang merdeka 2…..horeyyyyyy,……2 yang aku xbape nak btoi ckit,….asyik gelak jew…heheheheeee,…..xpe2,,,…best gilerrr kowt,…..ase cm da hilang satu beban yang sngt besar…kikikikikiki…..


Hilang dah satu masalah,…alhamdullillah,…aku bersyukur sangat2….tapi dalam merdeka-merdeka pown aku masih lagi gementar,..nak taw bab pe????.....sal result ar…..entah cmne lar result aku nanti kan,,,,harap gempak larr nowh…..doakan aku yerr,……heheheee….^____^

:::::::::::::::
:::::
:::
ney muka syok masa nk g jawap exam...bukan syok sebAb pa pown,,,,sebab xsabaq nk blik umah jew,,,,heheheeee...^___^


Last exam hari ney iaitu killer subject….waaaa,..tkowt x dengar ayat 2????...semiconductor devices kowt…hahahaaaa,…..tapi tadi aku relex jewp jawap,….tgk2 soklan….waaaaa,…”senang” kowt,..hahahahaaaa…..bley jawap ke x ney????...confius2,,,

Nak taw pe yang jadi semalam sebelum aku jawap exam 2???..huhuhuu…meh kite story cikit…ape???...korng ingat aku xstudy ke???..tgk muka aku ney cm pemalas sangat ke???...adoiiii,....cm muka budak rajin kan???,.,cee tgk betul2..heheheee.....

aku study lar,...giler kalau x stdy,...alamatnye lingkup lar pointer aq sem ney kalau x stdy.....huhuhuhu....aku lar budak yang paling rajin semalam taw x,...maw x nyer....last2 minit baru aku kalut nak study,...sebelum ney relex jew....alarr,...semiconductor jew pown....abeh kuat kena repeat,..lagi pown...kan ade short sem....gilerrrrrrr........aishhhh,...fobia aih sebut perkataan "repeat" 2......sumpah xmow sebut daaaa.....huhuhuhuhuh....

study semiconductor 2 larh perkara yang paling buhsan dalam idup aku,...bagi aku lar kn...,...bukan pe....sepatah ape pown aku xfaham.....masalah betul.....
ehhhh....beh 2 pe yang kau jawap tadi????....aku hentam jelarr derrr,....huhuhuhu...2 lar keje aq,....

ehhh,...tapi korng jgn ingat aku xstdy langsung taw,....ape???...xcaye???...melampau daa ney,....haaaa,..korng tnggu....aku de bukti....jap ekkkk,....cee tgk kt bwah neyyy,....
:::::::::::::::::::
::::::::
::::

::::::::::::::::::
::::::::
::::



haaaa...da tgk...kan aku kata aku study...hehheeee....time ney tgh serabut korg taw x,....yang stdy yang ney pown aku xtw....pe yang aku study semua aku xfaham.....yelar,.....lecrure sibuk berdebat kt depan,...aku sibuk buat taik mata kt belakang,...kan aku xfaham pe satu pown...nah...padan muka aku...waaaaaaa.....~~~~~~

tapi smalam kn aku punye lar menahan mata aku yang terlampau mengantok sgt 2,...almaklumlah,..nama pown exam,...sape lar yang xmau lulus dengan cemerlang kan,...org giler jewp kowt....kikikikiki...
tapi semalam kau study macam xstdy jew...nak taw kenapa?????.......cee tgk bawah lagiii.....

:::::::::::::::::::::
:::::::::::
:::


gara2 novel ney aku xjadi study semalam...stdy pown cm xstdy.......lala azila, nape lar kau bwk novel ney mai poly,..adoiiiiii...kan aku dah angau nak baca novel ney..aku kalau da mula baca 2 mmg xbuley berhenti daaa,,,,huhuhuhuhuh..tapi kn....best kowt novel neyy,....heheheeee,,,,,bagi sesape yang xbaca lagi,..baca2 lar yer,...xrugi taw,...memang best larhhhhhh...huhuhuhuhuhu......

ehem2..buley sambung sal exam tadi kowt...huhuhuhuhu.....walaupun aku pemalas cikit nak study semalam..tapi aku rasa exam tadi cam aku ley bwt jewp.....soklan dye pown senang jgk arrr,......harap2 aku ley lulus subjek ney,..bukan subjek ney jewp...yang laen jgk yerr,,,heheheeee,....sama2lah kite berdoaa,.....amin.!!!!!!....

hmmmmm,...xde pape da kowt,...lepas exam balik umah n bermula lar cuti sem aku,..hak3,.....tapi short sem sedang menanti plak dah,,,adoiiiiii,...trima jelar,,...doakan lar aku lulus semua yerrrr,,,,heheheeeeee,....
k arrrr,....gerak duluw,,,,kbaiiiiiiii......
http://www.cute-smiley.com
p/s:::::::jangan lupe komen yerrrr,...huhuuhuu...^_____^


♥Thanks sebab sudi baca entry ney, suka??..like jer..jangan lupa komen..:)♥

10 BAHASA WANITA YANG MEMBUATKAN LELAKI TERGODA


Hyep semua,…hari ney aku de benda yang yg di kongsikan dengan korg,..tapi yang ney just untuk bagi yang da kahwin k,…yang belum kahwin lagi jangan cuba-cuba practice lak..heheheee……ney just untuk perkongsian je k……jum kite terjah…huhuhuhuhuhu



1. Memusing kepala & menguak rambut

Ini merupakan suatu 'pergerakan yang menggoda' apabila seorang wanita berada berhampiran lelaki yang disukainya. Kepala digerak ke belakang sambil tangan menguak rambut daripada muka atau bahu. Pergerakan ini menunjukkan anda mengambil berat akan diri si jejaka dan ia juga mendedahkan bahagian ketiak anda, merembeskan haruman. Mmm...

2. Muncung, basahkan bibir & buka sedikit mulut

Bibir tebal nampak lebih menarik kerana ia berbeza daripada bentuk bibir lelaki. Memuncungkan bibir menambahkan lagi 'godaan bibir'. Sebab itulah, lelaki berpendapat gincu bibir merah paling menarik.

3. Sedikit sentuhan tubuh

Wanita mempunyai lebih banyak sensor saraf berbanding lelaki, membuatkan mereka begitu sensitif kepada sentuhan. Lelaki mendapati gerakan tubuh wanita seperti meraba-raba dirinya sendiri iaitu pada bahagian paha, tengkuk atau leher adalah sesuatu yang seksi. Lebih-lebih lagi, sekiranya seorang wanita itu menghampirinya sambil menyentuh tangan, bahu atau bahagian badan si jejaka.

4. Jelingan atas bahu yang terangkat

Bahu yang terangkat menonjolkan bentuk bulat dan lenggok tubuh wanita. Maka biasakan menjeling ke belakan. Renung mata si jejaka seketika sebelum memandang ke arah lain atau ke bawah. Renungan itu cukup untuk memberitahu bahawa anda berminat untuk mengenalinya. Kajian menunjukkan kebanyakan lelaki tidak sedar akan renungan pertama si gadis, maka anda perlu mengulanginya beberapa kali. Si dia tertarik? Ambil peluang tersebut untuk mengangkat kening sambil membesarkan mata untuk mengesahkan renungan anda hanya untuk si dia.

5. Usap objek bulat

Mengusap sebarang objek berbentuk bulat adalah suatu pergerakan luar sedar yang mencerminkan pemikiran anda. Contohnya, apabila anda mengusap keliling gelas minuman anda, si jejaka secara simboliknya akan cuba memiliki anda sehinggakan dia sendiri dilihat mengusap-usap kunci kereta atau apa sahaja barang miliknya yang berada berdekatannya.

6. Jengketkan pinggul anda

Bukti perubatan menunjukkan wanita yang subur mempunyai julat (ukuran panjang) pinggang ke pinggul 70% (ukuran pinggang adalah 70% lilitan pinggul), ia adalah bentuk gitar dan dalam sejarah, julat ini terbukti sebagai faktor tarikan seks paling dramatik! Jangan berputus asa jika anda tidak memiliki julat ideal ini. Jengket atau naikkan sebelah pinggul untuk mendapatkan kesan yang serupa.

7. Lenggokkan pinggul anda

Wanita mempunyai pinggul dan ruang di antara kaki yang lebih lebar berbanding lelaki. Ini bermakna, apabila seorang wanita itu berjalan, dia menampilkan lenggok yang menonjolkan bahagian punggung. Lelaki tidak boleh berjalan begini sebab itulah lenggok wanita merupakan ciri perbezaan seks paling menonjol. Lelaki pula mudah terangsang akan lenggok jalan wanita paling menggoda.

8. Dedahkan pergelangan tangan

Wanita yang berminat dengan seorang lelaki akan secara tidak sengaja mendedahkan bahagian kulit paling lembut lagi licin iaitu pergelangan tangannya kepada jejaka tersebut. Dan wanita ini akan sengaja mengulanginya berkali-kali dan menunjukkan rangsangan tarikan yang meningkat. Mungkin sebab itu, wanita digalakkan menyembur pewangi pada bahagian ini.

9. Kekalkan minat si dia

Kajian menunjukkan kebanyakan lelaki bimbang untuk menyentuh beg tangan wanita, apatah lagi membukanya. Ia dianggap barangan peribadi, ibarat cerminan tubuh anda. Maka, ia menjadi suatu petanda kuat apabila anda meletak beg tangan di sebelah si jejaka yang anda minati. Dengan cara ini, dia boleh melihat atau menyentuhnya sebagai satu cara untuk menunjukkan minat anda.

10. Halakan lutut ke arah si dia

Silangkan kaki sambil lutut di atas dihalakan ke arah lelaki yang anda minati. Ini merupakan kedudukan paling santai. Anda bebas berbual sambil memberi peluang untuk mendedahkan sedikit paha secara tidak sengaja.

http://www.cute-smiley.com
P/s:::::Ingat!!!!..yang belum kahwin jgn cuba bwt k....just untuk pengetahuan jewp..kbaiiiii..^_____^


♥Thanks sebab sudi baca entry ney, suka??..like jer..jangan lupa komen..:)♥

6 REASON WHY SWEET TO BE SINGLE


Hyep semua,..pe khabar???...baik lar kowt yer..hu3…firstly,..aku nak tnye,,,,what do you think about  single????...jawap jgn xjawap..hu3..sebenarnye ade kelebihannye jika kta ney single,..ade sesetengah org 2 yang xsuke single…maybe sebab bagi diorg single ini membuhsan kn,..so, ape pendapat korg…plez komen k..huhuhuhuhu……ney untuk gadis-gadis di luar sana je k….kalau jejaka2 macho kt luar sana nak tahu pown bley jgk,,,,jum kte lihat ::::WHY SWEET TO BE SINGLE???..::::::
1. Bebas dan berdikari

Jika terasa ingin membeli belah, jangan fikir lama-lama. Dengan kebebasan yang ada, anda boleh membuat apa sahaja yang anda suka, sama ada menonton wayang romantiks seorang diri atau ke salun kecantikan. Jika teringin mencuba stail rambut baru, pergilah ke salun dan dapatkan nasihat. Bukan sahaja kebebasan ini dapat memberi anda ruang untuk mebuat perkara yang diinginkan, anda juga dapat berkenalan dengan lebih ramai rakan baru tanpa perlu risau boyfriend berasa cemburu.


2. Jadi rakan yang baik



Sememmangnya tanpa kekasih di sisi, anda mempunyai banyak masa berkualiti bersama rakan-rakan. Anda boleh ke spa bersama-sama dan mengadakan parti di rumah. Bukan sahaja mengeratkan hubungan malah memberi peluang mengenali diri dan rakan. Detik yang dikongsi bersama boyfriend ke padang bola atau futsal boleh digantikan dengan membuat aktiviti yang lebih berfaedah dengan rakan baik.


3. Lebih banyak masa berkualiti di rumah



Ibu bapa sering terasa keseorangan apabila anak gadis sudah besar dan mempunyai boyfriend terutamanya apabila anak-anak sudah bekerja dan mempunyai rumah sendiri. Kalau single, lebih banyak masa boleh diluangkan bersama mereka di rumah. Sama ada makan malam bersama atau berbual-bual di hujung minggu cukup bermakna kepada kedua-dua ibu bapa anda. Bukan itu sahaja, anda juga boleh membantu ibu mengemas rumah atau menolong ayah mencuci kereta. Hubungan kekeluargaan akan lebih erat.


4. Kuat keuntungan dengan part-time



Dengan banyak masa terluang, anda boleh membuat kerja part-time. Bukan sahaja memberi wang lebih malah berpeluang berkenalan dengan orang baru. mungkin anda bertuah bertemu teman baru yang berkongsi minat yang sama.


5. Jimat kos



Bila berdating, perbelanjaan akan meningkat. Bila single, perbelanjaan boelh dijadikan simpanan dan digunakan untuk aktiviti yang diinginkan seperti melancong ke luar negara dan membeli komputer riba baru. Anda boleh memilih untuk makan fast food dan pulang ke rumah menikmati makanan ibu. Bukan itu sahaja, anda tidak perlu keluarkan bajet untuk hari2 speselseperti hari kekasih, ulang tahun dan sebagainya.


6. Kurang beban tanggungjawab



Anda tidak perlu risau sama ada rakan-rakan boyfriend sukakan anda atau tidak. Anda juga tidak perlu risau sama ada ibu bapabya mempunyai impresi positif terhadap anda. Dengan menjadi single, anda hanya perlu bertanggungjawab pada diri sendiri. Segala keputusan terletak di tangan anda dan tak rasa gusar atau bimbang sama ada ia akan merisaukan boyfriend anda.


http://www.cute-smiley.com
P/s:::::pe pendapat korg???...sila komen byk2 k....huhuhuhu..kbaiii...^_____^


♥Thanks sebab sudi baca entry ney, suka??..like jer..jangan lupa komen..:)♥

GENG BLOGGER POLITEKNIK 1 MALAYSIA..

http://www.cute-smiley.com
Hyep semua,..pe khabar,….saya sihat-sihat sahaja…hari ney aku de satu benda yang nak di kongsikan dengan korang semua,…first skali aku nak tnye semua,…korng tahu x pe itu “ GBPIM”…..tahu ke xtahu ney,….cee gtw pe bendanya 2…..haaa.,…mesti semua xtahu kan…..meh sini aku nak gtw,..GBPIM tu adalah geng blogger politeknik 1 malaysia,..sebenarnye aku pown baru taw sal geng ney….2 pown mmber aku yang add aku masuk ke group ney,…best taw law korg masuk group ney,..dengan adanya group ney,…kte boleh menambahkan follower kite dan juga mengetahui cara2 untuk mencantikkan lagi belog kite,…duluw aku punye belog pown bukan cantik sangat….aku xpndai makeover aku punye belog ney,…bila aku dah masuk group ney..aku dah tahu serba sedikit tentang cara2 mencantikkan belog ney…thanx 2 GBP1M….kalau korng nk tahu,…geng ney ade matlamatnye yang tersendiri taw,….jum kte terjah matlamat “GBP1M”:::::::::::::::::::

::mengeratkn hubungan sesama para blogger...

::memupuk semangat perkongsian ilmu....


::menambah bilangan follower korang...


::menyokong semangat 1 MALAYSIA...(berjiwa patriotik pulak...hihihihi )

::menjadikan GBP1M nie terkenal kat seluruh Malaysia...

::menambah kualiti nuffnang anda..!!!..


Semua matlamat ney aku ambik dekat ZF nyer belog..ZF merupakan admin group ney,..matlamat yang dia bwt ney semua ley pakai,..cayalah zf...huhuhuhu.....kalau korg nak tahu lebih byk lagi mengenai group ney,..korng boley tnye zf k..aku nak terng banyak2 pown aku xtw sangat...huhuhuhu....sama2 larh kte menyokong "GBP1M"
Kbaiiii.....
http://www.cute-smiley.com
P/s:::::jum ramai2 kite sertai geng blogger politeknik 1 Malaysia...^_______^



♥Thanks sebab sudi baca entry ney, suka??..like jer..jangan lupa komen..:)♥

KENALI WANITA....


http://www.cute-smiley.com
a) Tanah - anak pertama, kelima, kesembilan.
b) Air - kedua, keenam, kesepuluh
c) Api - ketiga, ketujuh, kesebelas
d) Angin- keempat, kelapan, keduabelas

http://www.cute-smiley.com

WANITA BERUNSUR TANAH

1) Merendah diri,serta hormat dan patuh, setia serta rela berkorban.
2) Tidak cerewet, tidak meninggi diri, tidak sombong dan bukan seorang pemarah.
3) Tenang diri, aman, dan memberi sokongan.
4) Tidak suka membantah atau membangkang
5) Berwatak manis, lemah lembut, bersih dan sentiasa menjaga kecantikan.

http://www.cute-smiley.com
WANITA BERUNSUR AIR

1) Menghidupkan hati pasangan dan pemberi semangat.
2) Mengambil berat
3) Hatinya bersih dan boleh membahagiakan pasangan
4) Menenangkan pasangan.
5) Sangat romantis
6) Mudah menangis
http://www.cute-smiley.com

WANITA BERUNSUR API

1) Cintanya sentiasa hangat dan memberahikan
2) Cergas, cepat dlm gerak geri dan tangkas menguruskan rumah tangga.
3) Penasihat yang baik
4) Pandai dan cekap mengurus rumahtangga
5) Pandai menghias diri agar kelihatan cantik selalu
6) Berwaspada selalu

http://www.cute-smiley.com
WANITA BERUNSUR ANGIN

1) Lemah lembut dan menenangkan
2) Pandai bermain kata dan memujuk rayu
3) Sopan santun dan berbudi pekerti mulia
4) Bijak mewujudkan suasana selesa.
5) Hati yang cepat berubah ubah

http://www.cute-smiley.com
p/s:::::::tolong tinggalkan komen anda yewp......^_________^


♥Thanks sebab sudi baca entry ney, suka??..like jer..jangan lupa komen..:)♥

BILA POKKE DAH MENGAMUK.!!!!!!...



http://www.cute-smiley.com
BILA POKKE DAH MENGAMUK…….!!!!!!..

Pe kebenda tah tajuk entry aku kali ney…memang xmsuk akal lansung…bila poke da mengamuk,…tunggu pe lagi..lari2 arrr…..pokke 2 taw ke nk mengamuk…jalan pown terkedek-kedek….de hati nak mengamuk….lantak kau larh pokke….huhuhuhu….


Lam entry kali ney xde kena mengena dgn pokke pown…sje jew wa bikin panas entry kali ney,..lain dari yang lain….bukan pokke 2 yang nak mengamuk sekarang ney,..aku yang nk  mengamuk…adoiiiii,….

Semenjak dua menjak ney lar,..bukan aku nak kte arr kn………aku memang betul2 pokaiiiiii arrr,…bukan pokke okey…kalau ujung2 sem ney kan msti aku pokaii gler ar,…sem lepas pown cm 2 jgk,..2 lar pasai aku nak mengamuk ney,…ade sesape nk sponser makan kat aku sila komen entry ney k,…kerjasama anda amatlah saya harapkan,…::::AYAT SIMPATI::::

*****
***
**

Duit2 dimana kau duit…duit2….i need u lar………come here my dear….adoiiiii,….nak duit.!!!!!!!...hah,..padan muka……sop2…sop2..=(  :::sedih:::

Nak makan pown xdk ney,….terpaksa lar aku berdiet……diet pe kebenda…aku mmg dh slim pown…kikikikikiki…..Cuma masalahnye xckup duit je nk makan….byk hari gk ar aku kne duk kamsis ney,..
2 arr,…duluw ade duit joli sana,..joli cny,…enjoy sna,..enjoy sny,..kan da susah…..roti kering zaman tok nek moyang aku jgk yang byk berjasa…..xdak duit makan roti jaaa….untung lar ada jgk kn benda yang boleyh di makan…kalau x mati bebuluran larh aku kt sni…..aissshhhh….

Bila dah jadi mcam ney bqu nak menyesal,…awatlah aku ngek sangat,…duluw xmaw simpan duit….xmw berjimat cermat,..sekarang  ney nangis ayaq mata darah sekali pown xde lar ngek.!!!!!!!!!!!!!..

:::::AZAM UNTUK SEM DEPAN:::::

# berjanji akan sentiasa berjimat cermat, xmaw boros sangat, …

# berjanji akan menggunakan duit ptptn dan duit yang mak bapak aku bagi dengan sebaik-baiknya..

# berjanji tidak akan membeli barangan yang tidak ada dalam senarai keperluan seorang student,,.

berjanji tidak akan berjoli-joli,.berenjoy-enjoy . berfoya-foya sesuka hati…

# berjanji tidak akan pergi melancong ke tempat-tempat yang tidak sepatutnya..

# berjanji tidak akan menghabiskan duit lagi,,,,,,,

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
:::::::
Haaaa,…cmne dengan semua azam aku 2,…cukup……serius aku nak bwt semua benda 2…….xmaw boros da….caye larrr,….waaaa.,..begitu bersemangat,….xbwt semua 2 ciap kau…hahahahahahaaa….

http://www.cute-smiley.com
P/S:::: JANGAN LAR KORG JADI CM AKU NEY YERR,....ADE DUIT BANYAK 2 INGAT,..SIMPAN...JGN BOROS SANGAT,,,HUHUHUHU....K LARH BAIII,....


♥Thanks sebab sudi baca entry ney, suka??..like jer..jangan lupa komen..:)♥

HANG OUT..LALALALALAAAAA....^_^

http://www.cute-smiley.com
ASSALAMUALAIKUM……

Jgn jgn xjawap….hu2…pe khabar semua…harap sihat lar nowh di samping org tersayang,…aku????...sihat wa’afiat….xpernah pown saket..alhamdulillah,…aku bersyukur sebab aku susah sikit nk sket..huhuhuhu…..
Hari ney aku cdey sangat taw…nk taw npe???...sebab kawan beak aku da balik n9…waaaa.,…tinggal aku sorg2 kt kamsis ney,…malam ney tidow sorg lar aku yer,…ade sesape nk teman ke???,,,,sila angkat tangan…waaa,…ramainye…xpyah2…hahahahaaaa,….

Xde ar,..ramai g member aku yang xblik,..ade jgk org nk teman aku yer..heheheheheeee…..
Tadi aku kuar g kangar teman mmber aku 2 lar,…teman dye balik,,,,lagipun aku memang de hal nak bwt..so xpelar,…walaupun  tengah pokai sekarang ney,…tapi aku still keluar lagi…bukan pe,…borinx gilar duk kt PTSS (pusat tahanan siswa siswi) ney,…huhuhuhu….

Ptg jgk arr ktorg kluar,..kluar 4 org jewp…yang sorg g xnk kuar,…duit xde ktenye…padahal tgh bergayut dengan pakwe,..untung lar dapat call free,…bezday dye,…EPY BFDAY FIEZA ZULFIE….HEHEHEHEEE,,,^_^

Sampai je kangar,..tempat pertana yang ktorg tuju adalah…jenjejeng,……….”KEDAI MAKAN”……
Adoiii,…aku betul2 lapar tahap gaban arr time 2…..dari atas teksi lagi macam2 lagu dh berkerongcong dalam perut aku ney,..nak lagu pe,,,semua ade…huhuhuhuhu….

:::::::::::::
:::::::
::




Terus masuk kedai makan 2….pekena lak keow teaw goreng dengan laici kang,…perrrhhhhh,…sedap hingga menjilat jari,…heheheee….sebenarnye lame da ngidam nak makan laici kang,…lame da x makan,..akhirnye hajat aku tercapai jgk,…alhamdulillah,….rezeki namenye 2…aku bantai smua....huhuhuhuhu……

::::::::::
:::::
:::

:::::::::::::::::
:::::::
:::

berselera sungguh aku makan...sempat posing lagi 2..heheheee...

::::::::::::::::::::
::::::::::::
::::
oittt...macek..,..mkan dluw,...mesej je tw yer,...2 lar lala nikiko....
xabeh2 mesej dengan cek abg...huhuhuhuhu.....

:::::::::::::::::::
:::::::::::
::::

aiii,..mak ngah....duk cari pew 2...huhuhuhu....^_^
::::::::::::::::
::::::::
::
macek( Fadhilah ismaail )....da abeh makan baru nak bagi kt org....buruknye perangai..heheheee....
pape pown..laici kang terbaik arrrr...kn2...heheheeeee.....^_^

lepas makan2 ktorg pown g lar anta member aku ney kt station bas....dye nak blek da,,,,

::::::::::::::::::::
:::::::::
::::
:::::::::::::::::::::
::::::::::::
:::::
xmaw ngis2 meh,...takecare taw cyunx...huhuhuhu.....saat2 member aku nak blik ney,...sedih kowt....pape pown aku doakan ko selamat sampai k...aku sayang ko taw...t kte jmpe lgi...^_^
:::::::::::::::::::::::
:::::::::::::
:::::
ehh...si lala ney,...org nak nek bas dh dye yang sibukk...adoiii..huhuhuhu....
babai fadhilah ismail....

hmmmm,..dila da blik...kte bile lagi....lambat lagi kowt...adoiiii,.....mase antaq dila 2 nk jew aku nek bas blik umah aku..huhuhuhu....xsabar da ny........
best gx arr hari ney,...leyh aku hilangkan tension aku,...huhuhuhuhu...
k arr...xde pape da kowt,...t kte cite laen ekkk...
http://www.cute-smiley.com
babaiiiiii semua......^__________^

♥Thanks sebab sudi baca entry ney, suka??..like jer..jangan lupa komen..:)♥

KENAPA PERLU CEMBURU??????.....

Hyep sume…pe khabar???..harap baik-baik lar yer,.. hari ney aku nk tnye korg sume…kenape lam diri kite ney perlu ade satu perasaan yang di namekan cemburu…hah,..sape ley jawap aku blanje lollipop..nk::::..huhuhuhu….cee jawap…cee jawap…..

Kadang aku tertnye gx ar….kenape Tuhan bagi manusia ney ade perasaan cemburu,,,padahal perasaan cemburu 2 mungkin boley menyebabkan berlakunye perkara yang x sepatutnye,,,..ataupun perkara yang berbahaya kn….mungkin ney memang lumrah kehidupan manusia,..kalau xde perasaan 2 xlengkaplah hidup manusia ney..betul x???..

Aku pown da banyak kali rasa da perasaan 2…yang pasti perasaan cemburu ney bley terjadi di mana2 saje…xkira tempat atau masa,..xsemestinye perasaan cemburu ney akan timbul bile kte da de pasangan jew….contoh yang paling mudah ble kte couple dgn someone,…kompom perasaan 2 akan ade jgk kn….huhuhuhu….

Tapi sebenarnye perasaan 2 bley timbul bile2 mase jew….nak taw x knape kta perlu ade perasaan 2???...mesti nak taw kn,….sebenarnye org kte cemburu 2 tanda sayang..betul kan???..aku xsuke lar ade perasaan ney,…kadang2 cemburu 2 menyakitkan…bile aku cemburu mesti hati aku sakit sangat..kalau bleyh kau xnk ada perasaan cm 2…tapi apakan daya….perasaan 2 kte x bley buang…xbley nak elak,…pape pown mesti kte akan rasa jgk…

Bila aku cemburu mesti aku ase nk nangis…knape ek????..kadang2 geram pown ade,…huhuhuhu…..
Yang pasti perasaan 2 mesti akan slalu hadir dalam hidup kite,..xkan pernah terpadam sampai bile2,…so kite kena belajar lawan perasaan 2..kadang2 cemburu 2 bley bwt kte marah, geram, sedih..dan sebagainye,,,kalau bley jadikan perasaan cemburu 2 satu yang positif dalam kehiduapan kte,,,anggaplah perasaan 2 satu anugerah yang sangat berharga yang Allah ciptakan untuk setiap umat-Nye…

Kalau kte fikir negative, perasaan 2 akan sentiase menguasai diri kte,..dan mungkin akan menyebabkan berlakunye suatu perkara yang di luar jangkaan kte…betul x??..hu3…
Aku sebenarnye xpndai sangat bab2 ney,…kepada sesape yang nk komen silakan k….kowt nak bagi pendapat korg ke…aku xkisah…huhuhuhuhu….aku nak btk2 pown aku xtw,..aku juz nk luahkan pe yang aku rasa n sedikit pendapat aku mengenai bab cemburu ney,…

N kepada gurlx or boys yang di luar sana….xpyah lark org nk cemburukn bf or gf korg yerr,,,,siasat duluw pe yang diorg bwt,..pastu baru serbu..heheheee…..
Sini jewp yer kawan2…t kte bercerita lagi panjang lagi….kbaiiii……

http://www.cute-smiley.com


♥Thanks sebab sudi baca entry ney, suka??..like jer..jangan lupa komen..:)♥

TENSION + MENYAMPAH.....


http://www.cute-smiley.com
Fuhhh,…lega da abeh 3 paper tuk final exam sem ney,…de satu lagi kowt,,..semiconductor device..killer subjek  der…huhuhuhuhu……

Walaupun da dekat nk abeh exam,..otak aku still lagi serabut giler,..semua soalan final exam sem ney sume susah2 arr,…asew math jewp kowt yang senang pown…yang pown xtw aku leyh jawap ke x,…kalau failed bwt short sem lar aku,..adoiiiii,…xnak.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...

Ase lame da xbuka lappy aku ney,…fesbuk lagi arr,…xde mood da nk fesbuk pown.,,bukan ade ape pown…da lar line kt p0li ney cm siput,…siput aku ase laju lagi..hu3,,,

Nak tulis entry kt blogger pown da ase malaz,…yelar,…line cm pew lagi…xde mood arr,….hari ney lepas habis je exam aku terus buka lappy kesayangan aku ney,..sambung tgk cte korea “BOY OVER FLOWER”…

http://www.cute-smiley.com




Wooww,…bez giler arr cte ney,…cite ney da lame main kt tv,…tapi kalau tgk hari2 pown xborinx lar,…best sangat2,…yang penting hero dye hensem2…tu yang penting,..kikikikiki….
http://www.cute-smiley.com
Nak taw satu cite x????...hari 2 aku de arr buka blog aku…cam biase….nk edit pew yang ptut arr,…tertengok lak kt shoutbox aku,..de ar sorg minah ney,..de chat kt shoutbox aku,..konon2 nyer,..dye kte blog aku ney lawa arrr,…..n dye nak follow,…so memang dye follow arr,..aku xksah pown..walaupun blog ney da macam diary hidup aku da,…sesape nak follow or nk tgk ke aku cikit pown xksah,…so xpelar kn,…dye pown kte suh aku follow dye balik,..so aku pown follow ar,….blog dye pown xkurang lawanyer,…boley lar than..hak3…..

Boleyh tahan gx arr minah ney,…cun jgk…tapi aku lagi cun kowt…hik3….(perasan sudaaa…)..^_^
Tetibe lak satu hari ney aku tgk follower aku da makin berkurang,…ehhh,…de org da remove aku ke???...2 arr persoalannyer kn.???.....

Aku terus check kt aku punye follower,…rupe2nyer minah 2 da remove aku…huhuhuhuhu…..aku bukannyer na marah pown,,,cikit pown x lar der,..tapi kalau nak dapatkan sesuatu tu biarlah dengan cara yang betul,..pada pendapat aku arr kn,..minah ney saje je nk bagi aku follow dye,..aku ase cm 2 arr…yelar,..sesetengah org 2 nk jew blog dye ramai follower,..yer dok????....aku xmaksudkan sesape pown k….sesetengah jewp,…sesape nk terase ekowt suke larr,….aku xksah,..

Aku senang jewp,..korg nak follow aku pown,..folllow arr,…xnak sudaaa,…..xpayah duk bwt belagak baek…..n kalau nk suoh aku follow korg pown,..gtw jewp terus terang,..aku bley follow…tapi kalau aku follow  pown..aku xkn bacenyer blog korg yang macam sampah 2…wat semak kepala aku jewp,..aku just baca blog yang menarik n best untuk di bace uke,….lantak ark org nk  kte pew pown,,ney blog aku,..suke aty aku arr nk tlis pew pown…harap faham k….

Aku xnak arr maki2 org kt cny,,..xbest arr der,,,,,aku ney da besar,,,xnk arr berperangai cm budak2 an…aku ulang sekali lagi,…kalau sesape yang nk follow blog aku yang x seberape cantik n x menarik ney,…silakan….blog ney setiasa terbuka untuk korg…korg nak komen pew pown aku xkisah,…aku ney sporting jewp,…^_^…tetapi bagi yang xnk follow pown xpe….aku lagi xksah larrr…..ekowt suke korg larrr….blog  aku ney bukan de pape pown…juz kisah idup aku jerrrr….
Tapi dengan  minah sorg 2 memang aku terase glerr ar,..ahhh…lantak ko ar,,,.ade aku kisah,..blog ko p own bukan menarik sgt,..belagak jewp lebih…belah ar der,…aku follow ko bwt syarat jewp,..bile2 mase pown aku ley remove ko….Cuma aku jewp malaz..huhuhuhu…..

Adoiii,…selesai gx hutang hati aku yang terlampau banyak sanagt nyer…lega da dapat luah semua,….sekarang aku xnk pkir pew da….just concentrate to my final exam…satu paper jewp lagi,….pastu da start cuti sem…..huhuhuhu….bestnyer,…xsabar asenyer nak balik uma,…rindu sangat kt my parents,…mak, ayah…tunggu akak balik…heheheeee…padahal rumah dekat jewp pown…anytime ble balik….kikikikiki…

Tapi ase xbest lak dok umah lame2 kan…mesti kau boring gler,….da lar dekat 2 bulan,..nak bwt ape aku duk umah,…makan, tidow,…2 je keje aku,..hek3,…nak keje pown memang xpadan arr,….dua bulan jewp,…xpelar,…aku pown duk rancang nak rehat puas2 kt uma,…duk rancang nak amex lesen kete,…huhuhuhuhu…….xtaw arr jadi ke x…..harap2 jadi n aku ley dapat lesen..lepas ney memang xduk uma lar……keje kuar jew…hikhikhikhikhik…………
Hmmmmm,….ade pape da kowt nk cte,…t law de hutang lagi aku cite…heheheee…..k baiii…..
http://www.cute-smiley.com


♥Thanks sebab sudi baca entry ney, suka??..like jer..jangan lupa komen..:)♥

I LOVE BLOG CIK KYRAH