MUET oh MUET

Semalam buka fesbuk, tengok ada member aku post kata result muet dah keluar.. Aku apa lagi, cepat-cepat tekan link tu. Kononnya tak sabar nak tengok result.. -,-

Untung line laju semalam sebab aku dah bayar broadband petang semalam, so result pun dengan pantasnya keluar.. OMG, OMG, OMG!!.. Oh Muet!!

Nak tau aku dapat band berapa? .. Sedih sebegitu sedih sekali..Aku bukannya pandai BI ny, result aku cukup-cukup makan je :(

See, begitu menyedihkan sekali, kalau sambung degree comfirm la kena ambik BI kan? :(
Nak tau kenapa result aku cmny?.Rahsianya adalah jangan study..haha..

Aku tak study langsung kot, ambil kelas pun tidak, pegang buka MUET pun tak..hehe..Bila dah exam terus jawab je..hehe.. :D

Apa-apa pun aku bersyukur dengan apa yang dapat ni, Alhamdulillah, Berkat tak study kan, kalau study ny maybe bole dapat tinggi lagi kot..huhu..

#Please jangan gelak tengok result aku ni.. Apa-apa pun terima kasih Ya Allah :)



♥Thanks sebab sudi baca entry ney, suka??..like jer..jangan lupa komen..:)♥

No comments:

Post a Comment

I LOVE BLOG CIK KYRAH