Deman Gwiyomi -,-

Gwiyomi!! Gwiyomi!!

Bila dengar lagu ni buatkan aku seram sejuk, mulut mula mengeletar, tangan mula mengelabah, tak tahu kenapa..ada orang cakap aku deman, deman gwiyomi.. ada ke?. first time aku dengar nama penyakit tu..argghhh, abaikan je semua benda nie..

Penyakit nie dah mula berjangkit ke serata dunia, tak percaya?..Cuba tengok dekat sekeliling anda mesti ada.. Tak kira tua, muda, penyakit nie memang dah mula merebak..Finally, aku yang di jangkitinya....



Jangan terkejut, Actually penyakit nie tak berbahaya dan selamat untuk semua golongan..See, aku dah gila buat tangan macam tu, I like it!! :)

#Suka sangat dengan lagu gwiyomi n video gwiyomi, comel gitu.. ^_^


♥Thanks sebab sudi baca entry ney, suka??..like jer..jangan lupa komen..:)♥

No comments:

Post a Comment

I LOVE BLOG CIK KYRAH