Our Lecturer gathering

Lepas satu hal, satu hal la pulak..Bila last sem ni kerjanya makan, makan, makan, dan makan, tapi yang bestnya bila dapat makan free la kan?..sapa yang taknak bila dapat makan free, hehe..

Hari tu dapat mesej dari classmate , mesej tu berbunyi lebih kurang ,macam ni........

"Perhatian kepada semua girl2 DTK, Puan Saadiah ada buat sedikit makanmakan kat rumah dia, so semua girl2 di jemput hadir pada 26/4/2013 ke rumah beliau pada pukul 1:30" 

lebih kurang macam tu la ayat dia..hehe..Bila dengar pasal makan ny laju je kan, excited sangat!!..haha



Jalan kaki ramai2 ke rumah puan saadiah, sempat posing dulu..hehe 


Ini semua aku yang punya..hahaa..sedap sangat :D


Muka dah xsabar nak makan :D



Nyummy :D



Alhamdulillah, kenyang sangat, thanks Puan Saadiah buat makan2 untuk kami semua..sedap sangat ..siap tapau bawak balik lagi..hehe









Last sekali pakat menyicah ramai2..banyak biji jgk pelam yg puan bagi..kenyang..huhu
Terima kasih Puan untuk semua ny, we will miss this moments :)

♥Thanks sebab sudi baca entry ney, suka??..like jer..jangan lupa komen..:)♥

No comments:

Post a Comment

I LOVE BLOG CIK KYRAH