Dinner MPG JKE


Hai , next entry kali ni aku tak nak cerita panjang..korang tengok gambar sudah korang akan tau apa entry aku kali ni..alaa, tgk tajuk pun dah taw kan?.kan?..:3

Tak sangka dan masuk 3 tahun aku study kt PTSS ni, now last sem, so aku rasa 
macam sebak sikit bila nak post entry yang macam ni , sob, sob :(

Dinner JKE ni buat dekat DHM je,. Biasa la nama pun JKE mestilah simple kan?..hehe..jum layan gambar2 ny :")









With my gojes lecturer :) cik farhana





Makeup by  AtynJunaidi :)

Thanks for read :)





♥Thanks sebab sudi baca entry ney, suka??..like jer..jangan lupa komen..:)♥

No comments:

Post a Comment

I LOVE BLOG CIK KYRAH