Gathering with Classmate --> DTK

Bila last sem ni la banyak aktiviti bersama kawan2 sekelas..baru2 ni ada pulak jamuan dengan classmate and PA kami dan jugak bersama lecrur yang pernah ajar kami dulu, tapi xsemua pun yang hadir, sekerat je..huhu..

Jamuan ny bukannya buat dekat hotel, restaurant or something like that, tapi just buat kat rumah PA kami iaitu En.Radhi..Hope kenaangan terakhir ny akan tersemat dalam hati sampai bila2..Amin!! :)




inilah jejaka kacak kelas kami, busy buat keje tu..hehe 


Puteri DTK and big bos, Nabil harith 



Our ex.PA.. Puan Faridah :)


Candle light Dinner..hehe :D


Our PA, En.Radhi 









Ni time nak balek..majlis habis pukul 12 lebih, serius penat sangat tapi ni la kenangan yang tak dapat di lupakan sampai bila2..will miss them :)

Sweet moments last sem 2013 :)

♥Thanks sebab sudi baca entry ney, suka??..like jer..jangan lupa komen..:)♥

No comments:

Post a Comment

I LOVE BLOG CIK KYRAH