Nak belajar buat doodles comel, sapa boleh ajar??..^_^

hyep semua...selamat pagi...have a nice day today..wah3..dah bulan 4 kn,,,cepatnya masa berlalu..LI pn dah nak habis..tak sabarnya rasa..hehehe....okey...bukan tu yang kyrah nak cerita hari nih... Actually kyrah nak sangat belajar buat doodles yang comeyy.... selalu kyrah tengok kt blog kawan2 semua, ramai yang pandai buat doodles cantikk..jelesnyerr rasa...kyrah pon nak belajar jugakk...ngeeeee..:D

 arrgghhh...comel giler doodle yang kt atas nih....nak jugak cmny....plessszzz..heeee..:D
ada sapa2 boleh ajar kyrah buat cm kt atas nih x??..comel sangat..dah lama tau kyrah teringin nak belajar.. tapi xpandai2 jugak..pernah satu hari tu kyrah da cari tutorial nak buat doodle...cari punya cari memang banyak info yang dapat, tapi semua kyrah rasa cam terlalu complicated sangat... kyrah nih lambat belajr ckit...setakat tengok tuto memang xboleh buat sangat.. huhuhu.. kalau tengok tuto yang video nyer boleh la ckit..tapi ada yang cepat sangat xsempat nak faham,,hehehee....



 mesti korang tertanya-tanya kn....apalah benda kt atas nih...hehe...doodle yg kyrah buat comel x??..ehek3...gelak sampai pecah perut..:D hampa, jangan la gelak...kyrah xpndai la nak buat doodle yang cantik..nih pon tengok tuto..pakai men buat je..heheheee...huduh piang..hahahaa...

nanti sesapa yang offerkan diri nak ajar kyrah gtaw ekkk/..teringin sangat nak belajar...ngeeee..:)
kbai hampa semua...sayang hampa ketat-ketat..
Salam..^__^ 

♥Thanks sebab sudi baca entry ney, suka??..like jer..jangan lupa komen..:)♥

No comments:

Post a Comment

I LOVE BLOG CIK KYRAH