Alhamdulillah, dah dapat lesen kereta ^^

hyep readers..amacam korang hari ni, sihat ke??..kalau sihat alhamdulillah la, kalau saket tu makan la ubat banyak k bagi cepat sihat.. kyrah??..hmmm, alhamdulillah sihat juga, mybe letih cikit sebab banyak kerja kt opis..huhu..lama dah rasa kyrah xupdate blog ni kan, dah bersawang rupanya, hah, hari ney kyrah nak cuci2 cikit, terajin la plak..hehehe...
Actually hari ny kyrah nak kongsi somethin gn korang..ehem3...tengok tajuk pon dah taw kan..heheh..Alhamdulillah kyrah dah dapat lesen kereta..^^ Actually dah lulus pown 18/4/2012 hari tu, tapi xsempat nak update..xpe la kan update lewat cikit..hehehee.. Cakap pasal lesen kereta ni kan, korang semua mesti dah ada lesen kn..hehe, 
Actually kyrah xsangka yang kyrah nak lulus test JPJ 18hb hari tu, serius semua kyrah tawakal je..3 minggu kyrah xpegang langsung kereta...xtry pun belatih bawak kereta..mybe rezeki kyrah kan..Syukur alhamdulillah..dengan sekali buad je kyrah lulus..huhuhu..jum tengok bawah!! :D

jeng
jeng
jeng 

oucchhh malu!! >_< tak nampak tu buadbuad la nampak..maklumlah kamera terlebih canggih..hehehehee...
lesen kyrah baru siap kemarin, kyrah buad kt jpj terus, cepat cikit, kalau nk tggu kt KP tempat kyrah wat lesen tu, mesti lambat..huhuhu...suka2...lepas ni senang la nk pegi mana, yang penting 'P' dah xdak...heheheheeee...:D (abaikan muka tak matang tu) :D

 nah amex tempek muka bangga sat..hahaha..abaikan muka yang serabai tu..:D

sampai sini jelaa..kyrah nak sambung buad kerja japp..kerja bertimbun2..huhu...penat!!
kbai..:))
SALAM!! 
 

♥Thanks sebab sudi baca entry ney, suka??..like jer..jangan lupa komen..:)♥

3 comments:

  1. x aci... aku lama bru nk hilang pu tuh...nie baru ja ambik da xda p...argghhh...hahaha

    ReplyDelete
  2. saya ada lesen tapi x berani bawa kereta CC besar :D

    ReplyDelete
  3. @azila abdullah ~ naseb la kan, P motor da confirm..hehehee..suka2 walaupun aku xcekap sgt bwk kreta..hehehe

    @Zharif Nizam ~ hehe, saya pun xnbape brani sgt..hehe

    ReplyDelete

I LOVE BLOG CIK KYRAH