Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny

Morning reader2 sekalian.. today kyrah nak join satu contest nih.. buka je blog hari nih tengok2 kyrah di tag oleh Azila nih hah..agak2 boring kyrah nak try la join CONTEST "Cantik Bertudung" by Farina Hunny nie.. Actually, kyrah memang pernah masuk banyak contest, tapi xde rezeki lagi nak menang (sob, sob, :'(  ) sedih sat..ngeeee..:D xpela mungkin contest2 sebelum nih bukan rezeki kyrah,.ang kyrah xkan give up selagi tak menang...korang semua doakan kyrah k... ◕‿◕..


 Syarat-Syarat penyertaan :-

1.Digalakkan FOLLOW blog Farina.
2. Buat entry Contest "Cantik Bertudung " by Farina Hunny
3. Copy banner + FULL ENTRY ( bermula dari SYARAT sampai BEST by ye) , then paste kt entry koraang tuh.
4. Sertakan ganbar ( LENGKAP BERTUDUNG ) yang korang nak pertaruhkan. MAKSIMUM 3 sahaja :)
5. Gambar yang di pertaruhkan menjadi hak farinahunny.blogspot.com sepenuhnya.
6. Tag 3 orang kawan, pastikan dorang tau. 
6. Link entry korang kt ruang komen ( KALAU PRIVACY BLOG, takleh buka, AUTOMATIK batal)

HADIAH-HADIAH :

FIRST PRIZE 
❤ sehelai tudung / selendang 
❤ sebuah buku 
❤ seutas tasbih
❤ brooch
❤ ::: FREE sulam manik kat baju kurung :::

SECOND PRIZE
 ❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ seutas tasbih
❤ brooch

THIRD PRIZE

❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ brooch 

NOTES 
: contest ini diadakan utk sejukkan mata tengok muslimah bertudung :')
: contest ini dibatalkan serta merta jika kurang daripada 20 peserta / Farina meninggal dunia sebelum contest ini ditutup :')
: hadiah simple saje la keyh  :') di"taja" sepenuhnya oleh Farina
: untuk hadiah pertama yg jahitan manik tu , agak leceh la ek :') sspe yg menang tu kne pos baju     korang utk dijahit *100% hasil tangan Farina* . kalau hantar tempah mahal ouh , ni kasi free je taw :')

BEST BY : 30/04/2012 
-atau maybe dipanjangkan-
  
 wah2 kalau tengok hadiah2 kt atas nih menarik kn..ngeee..:D

Gambar yang di pertaruhkan!! 
**

  

memandangkan takde syarat nak letak gambar sendiri, kyrah letak gambar kyrah ea...hehe..tak comel??..buat-buat je macam comel..kikiki..:) maksimum 3 gambar, so kyrah letak 3.. semua syarat yang perlu di patuhi, semua kyrah dah buat yer..:)

mangsa-mangsa tag kyrah :')

    
Wish me luck..:) Salam! 


♥Thanks sebab sudi baca entry ney, suka??..like jer..jangan lupa komen..:)♥

No comments:

Post a Comment

I LOVE BLOG CIK KYRAH