Ramadhan Al-Mubarak 2013 :)

Alhamdulillah, dah masuk 1 Ramadhan hari nie..So, macam mana puasa korang hari nie ?..berjaya ke tidokk ?..hehe :D..Aku ?..Alhamdulillah berjaya..Al-maklumlah 1st puasa kan..macam bersemangat sikit, lepas nie xtaw la pulak macam mana kan, hope penuh la puasa kali nie ( tolak ABC) ..hee :D '
\
Tapi dalam seronok sambut 1 ramadhan pun ada cerita sedih jgk.. :( nak taw apa yang sedih ? ok, cerita bermula...... 
Sedih sangat bila 1st puasa tak boleh berbuka dengan family sebab kerjaa..sedih baq  hang :'( ..Buka puasa sorg2 pulak tu dalam keaadaan tergesa2.. Ist time kot macam ny.. Tapi nak buat macam mana kan dah kerja, terpaksa jgk laa..pape pun yang penting 2nd day esok boleh berbuka dengan family :).. Yang paling teruk 1st day puasa ni la aku selsama teruk..dok buat kerja sampai lap hinguihh..hahahaa..Dugaan kan sabar jelaa.. :)  Apa-apa pun semoga Ramadhan tahun ini memberi lebih makna buat kita semua.. Masa nie la nak kutip pahala banyak2.. InsyaAllah.. :)


SELAMAT MENYAMBUT BULAN  RAMADHAN AL-MUBARAK BUAT SEMUA UMAT ISLAM :)
#SalamRamadhan ikhlas dari saya :)



Tempek pic Raya tahun lepas..hee  :)
#BAIBAI :)


♥Thanks sebab sudi baca entry ney, suka??..like jer..jangan lupa komen..:)♥

No comments:

Post a Comment

I LOVE BLOG CIK KYRAH