Baju Raya :)

Hai uollzzzz, amacam 4 hari puasa, okey ke tidokk ?..Okey ..Alhamdulillah, iiiollzz pun okey jugak :3 ..Semenjak dua menjak ni ioollzz terRAJIN pulak nak menghapdate blog nie, walaupun iollzz tahu blog iollzz nie xbanyak yang mmbacanyaa, Sob, sob,,sedih :'(

Korang dah beli baju raya belum ?..hah, tu la motif aku buat entry nie, Dah dekat nak sambut Hari Lebaran nie mesti semua sibuk kan nak mencari baju raya, kasut raya, tudung raya, semua raya la kan..Btw aku dah beli pun baju raya, Tahun nie aku beli on9 je sebab busy dengan kerja, cuti pun sehari je, rasa tak sempat nak shopping kat luar, so aku beli on9 je :)

Actually susah jugak nak beli baju on9 nie (Bagi aku )sebab xsemua baju yang jual on9 ni menepati citarasa kita, kadang2 tengok dalam pic cantik, tapi bila beli xcantik pulak kan ?.. so kita kena pandai la cari shop on9 yang bajunya berkualiti :)

So, untuk raya tahun nie aku pilih baju yang simple saja, malas la nak cari baju yang over bagai, kadang2 beli baju yang over padahal pakai time raya je, time lain tak pakai dah, so beli baju simple senang boleh pakai banyak kali :) . Untuk tahun nie aku beli dekat  Leeyana Collection ..Baju kat sini semua cantik-cantik belaka, memang rambang mata kalau tengok..hehe.. Btw aku dah lama tengok baju kat situ, bila dah habis study n then kerja baju boleh beli.. Walaupun dia punya price agak mahal sikit tapi InsyaAllah aku yakin korang mesti puas hati..  cantik sangat :)


Baju raya aku dah sampai, Alhamdulillah..Letak pic beg dulu k, baju raya tunggu raya nanti aku tunjuk..hehe :)
Actually baju raya yang aku nak tu dah habis stock , so terpaksa la beli baju yang lain, btw memang cantik dan aku sangat berpuas hati, size pun okey :) ... Simple but nice :) ..Seriously tak sabar nak pakai raya nanti..hehe :)


Nah tempek gambar nie dulu, baibai :)

Thanks LeeyanaCollection :)

♥Thanks sebab sudi baca entry ney, suka??..like jer..jangan lupa komen..:)♥

No comments:

Post a Comment

I LOVE BLOG CIK KYRAH