March Coming, waiting for April!!^_^

 hyep semua, lama la jugak kyrah tak update belog nih kan...dah bersawang rupanyaa...adessss,..
jap2, kyrah nak bersih jap.... ^_____^

****
**
*
pejam celik, pejam celik dah bulan march dah kan,...rasa macam kejap je for 2012 nih...hmmmm, actually kyrah tak sabar nak tunggu bulan April and bulan seterusnyaa..... nak taw kenapa??..hah, meh nak story...kyrah nak tunggu habis LI larhh...adesssss,...lambat gila,...bosan la LI nih..hehehe....
entry kali nih xde ape2 pn yg menarik, just nak bersihkan belog yg bersepah ni je..hehe...
sorry kengkawan, semenjak dua menjak ni kyrah memang busy sikit..setakat nak online fesbuk tu okey laaa...tapi nak update belog nih, adessss,..memang xde masa..ni pown xde banyak keje sangat....huhuhu....

okey la kengkawan,..rasa tu je kot..haha, bosan kan...:D
nanti ada masa kyrah akan update entry baru lagi okey....
kbai..^________^

 nah, tempek muka konon-konon cun la tu...heee...:p
kbai!! 

♥Thanks sebab sudi baca entry ney, suka??..like jer..jangan lupa komen..:)♥

1 comment:

I LOVE BLOG CIK KYRAH