Birthday Girl ke -21 !

Hai uollzzz , Alhamdulillah.. Kemarin , tanggal 1 OCTOBER 2013 maka genaplah umurku 21Tahun !..muda la okey uollzz :3 . Sweet 21 kot. muehehehe...

Happy birthday to me , Happy birthday to me , Happy birthday to me , Happy birthday to me ,Happy birthday to me ... ( Okey Nyanyi sikit )  hehehe

Alhamdulillah bersyukur sangat sebab masih lagi di beri peluang untuk menikmati hidup di dunia yang sementara ini, Terima Kasih Ya Allah ! :)

Thanks jugak pada kawan2 kat fb, twitter, instagram, mesej yang wish besday iollzzz, iollzzz terharu sangat okey :'( 
Tahun nie xdak celebrate apa pun, bajet xcukup yer uollzzz nak celebrate dengan kawan2 pun, iollzz pn tengah tanam anggur je kat rumah sekarang nie, adoii..haha..



Thanks yer kawan2 ..

Tak lupa jgk pada My Jantung Hati dunia akhirat. Thanks mummy wish besday walaupun xdak hadiah...Hadiah semua tu xpenting pun yang penting kasih sangat mak dan terima kasih sebab besarkan kak sampai besaq gedabak nie, hehe.. Sayang mak sangat !.. I LOVE YOU MAK !

OKEY la uolzzzz, iollzzz just nak share ny je, boring kan ?..nah tengok gmbaq iollzz sampai muntah k..mueehehehe :D




Kbye ! :)

♥Thanks sebab sudi baca entry ney, suka??..like jer..jangan lupa komen..:)♥

No comments:

Post a Comment

I LOVE BLOG CIK KYRAH