Befday Gurlz ^^

Hai semua pembaca-pembaca blog ku sekalian..wah, bajet banyak pembaca tuh..hewhew..
Alhamdulillah , terupdate juga blog kyrah kali ney..lamanya xupdate..rindu, rindu..huhu

kalau tengok tajuk entry kali ney, macam xpercaya je ..kyrah dah 02  20 tahun, OhmyGod!!..sumpah xpercaya..Tapi i'm still young okeng :D
Tarikh 01 october 2012..maka genablah umur kyrah 20 tahun..Alhamdulillah..Makin muda tua, makin matured, makin cantik..heee..perasan gilerr kan?..hoho :p

Firstly, kyrah nak ucapkan terima kasih buat semua yang da wish befday kyrah..rakan-rakan facebook, twitter, classmate n yang paling penting my parent n kakak kyrah..walaupun xdapat hadiah tapi bila dapat wish tu rasa gembira sangat, Thanks semua ^^

  Thanks rakan-rakan fb ^^

To all my gurlz, Untungla korang kan dapat kenakan kyrah..:D semalam diorang buat suprise kenakan kyrah dengan telur n bedak..haha..busuk telur giler kott..hehe...
Semalam roomate kyrah kata diorang nak buat perjumpaan nak discuss something, so dengan keadaan terpaksanya kyrah gagahkan diri jugak turun, adess malas gilaa, ingat nak discuss dekat kafe, turun-turun, bawah blok je..Kyrah kemain la pakai cantik-cantik ka..hehe..
serius memang xperasaan langsung...bila dah semua orang berkumpul, kemain la discuss..lastly, telur melekat atas kepala...adoiiiiii.....hahahahaaa..

walaupun bau busuk, tapi sumpah happy sangat ,,thanks kengkawan..memang xkan lupa sampai bila-bila lah..huhuu..

oke,,malas nak cerita panjang-panjang so now jum terjah pic kt bawah ney ^^..hehehe  




Muka teruja :D






Happy befday to me, happy befday to me, happy befday to me yang comel, happy befday to me :D 


♥Thanks sebab sudi baca entry ney, suka??..like jer..jangan lupa komen..:)♥

No comments:

Post a Comment

I LOVE BLOG CIK KYRAH