Ambil lesen Kereta ^__^

hyep readers sekalian..wah2 semenjak nih kyrah selalu kan update entry baru..
terasa rajin plak nak menaip..hehe..
kerja pown selalu free banyak so kyrah ambil kesempatan untuk update entry baru hari nih..
ngeeee..:D
korang nak tahu, kyrah baru je daftar lesen keta..hehe...suka2....
kyrah taw korang semua mesti da ade lesen kn..
tapi kyrah baru nak ambil..mklumlah sebelum nih xde masa..
bajet pown kurang..alang dah ada duit ckit nih kyrah ambil jela...
nanti tak kalut dah kn..huhuhu...
kyrah baru jek daftar ahad lepas 22.01.2012..heee...baru lagi laa..
n then selasa nih 31.01.2012 baru nak bwt test 6jam..kehkeh....
baru lagi....tapi kyrah harap sgt semuanya berjalan lancar..agar semuanya di permudahkan..
dan kyrah boleh lulus nnti..korang2 doakan kyrah okey...:) 

tapi yang paling bestnya.,,,okey2 meh nak story....
mak kyrah kata nak belikan kereta bila kyrah dah dapat lesen nnti...
yeyy2.....actually bukan mak janji, kyrah yang nak..kehkeh....
tapi alhamdulillah mak faham, n then mak kata nak beli...
terkejut beruk la kyrah..bukan apa senang cikit kan nak pergi mana2..huhuhu.....

hope semuanya berjalan lancar n kyrah dapat kereta idaman kyrah tuh..wah2...idaman la sgt kn...
hehehee.....okey..that all for today....
kyrah nak kongsi kegembiraan kyrah gn korang semua...
doakan kyrah..amin!!..:)

 nah, tengok muka aku yang gumbira nih..kehkeh..
kbai!!

saja nak menunjuk..(baru daftar nak belagak dah)..hehehe 

p/s: dah berangan-rangan nih drive kete sendri..hehe..kbai!!
^_____^ 


♥Thanks sebab sudi baca entry ney, suka??..like jer..jangan lupa komen..:)♥

4 comments:

  1. hye, gud luck kyrah...
    kacang mak enon je amek lesen tu..
    ehehe, padahal bukit pun 2x repeat ;p

    ReplyDelete
  2. huhu..makaseh ya bella...takut tak lepas je..huhu..

    ReplyDelete

I LOVE BLOG CIK KYRAH