Kena block!!!!..:(

Haiiii semua,....amacam hari ini,...uke ke k.o??!!!..
kyrah k.o hari ney,...sebab pe yg kyrah mengidam 2 xdapat lg..huhuhuhuhuhu......
ha nak taw pe yg kyrah nak korg semua bleh baca kt cny,..klik kt link ney
untuk sesape yg xbaca lagi lar kn..sesapa yg dah baca 2 tenkui bebanyak k,..
korang nak belanje kyrah kn2??..kikikiki..(garau je) tapi kalau nak belanja 2 bleh gk..
huhuhuhuhu....oke2...back to my story,..sebenarnya kyrah borinx sgt hari ney..
xtw nak bwt pe,...so kyrah amex keputusan nak menulis entry,...
kyrah pown xtw nak merepek ape kt cny,..
so kyrah nak tulis ketidak puasan hati kyrah kt ptss ney...

aisshhhh...kyrah geram betul lar,....sejak semalam lagi wifi poli kena block...
sebelum ney memeng dia block pown,,tapi student2 still lagi boleh gna bab ada cara2 dia,..

***
**
*

nak un9 mukabuku dengan twitter n berbagai2 lagi kira bleh lar,...
hari sejak bile tah xley gna dah,....yang peliknya blogger bleh bka lak,....
adooiiii,....memang tension arr ,...
makin bertambahlah keboringan kyrah..grrrrrrrrrrrr......
ramai jugak gtw,,..

"alarrhhhh,...kau guna berukband kan senang,..anytime ley un9"

kyrah bukannya xnak guna berukband 2,...tapi sebelum ney mmg kyrah dah guna,..
tapi kyrah ase cm tak berbaloii,...yelar,...wifi poli da ade,..rugi je gna beruk 2,..huhuhuhu..
tapi sejak xley dah un9 mukabuku ney ase cm nak gna blik berukband 2 arrr,...
senang ckit kn,..tapi kyrah confius,..nak gna broadband pe??..
maxis or celcome or digi??!!!!!!!!!..
yang mana laju ek??!!!....
arrrgghhh,,,pening!!!!....kalau korg ada jawapan tolonhg bagi taw kyrah ekk....
komen je kt bawah neyy...huhuhuhu..
oke,..kyrah juz nak gtw yang 2 je,...kikikiki...
k,..tggu next entry ekk??..
kbaiiiiii......



♥Thanks sebab sudi baca entry ney, suka??..like jer..jangan lupa komen..:)♥

2 comments:

  1. Ehem... pakai celcome.. the best.. tpi pakej yan RM99 la.. puas ati... anytime laju.. bandwith dia byk! sehingga 6GB... hehehe... skang tak pakai dah.. skang pakai P1Wimax kat umah sewa.. kalau nk pakai BB pakai la celcom keyh?

    ReplyDelete
  2. @Encik Garfield or Mis garfield : emmm,...oke jgk 2,..tpi klau rm99 2 cm mhal sgt je..he3,..pape pown thnx yup atas cdangan anda..:D

    ReplyDelete

I LOVE BLOG CIK KYRAH