PROBLEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Assalamualaikum….

Semuanyer…pe khabor???..harap2 shat lar yer,. Da bpe lame da aku xupdate belog aku ney,..bkan bz sgt,..tapi  aku de problem ckit,…semenjak dua menjak tiga menjak ny (bape banyak menjak daaa)…aishh,…blek topic asal,…belog aku ney de problem…tetibe lak xley bkak,…siap suh ltak berbagai e-mail lagi,…mane lar aku taw semua 2,…huhuhuhuhu,…


ny muka tension saiya...huhuhuhu..
poyo jewp...kikikikik



Sepanjang aku xupdate belog ney, dan juga sepanjang cuti semester ney,..begitu menbuhsankan bagi aku,..aku duk umah ney cm org gilerrr,….berbagai2 masalah yg timbul….kadang2 aku pown buhsan jgk dengan semua ney,..tapi nak bwt cm ner kan,….nama pown cuti panjang,…cuti sakan lar aku..heheheheee….

Nak un9 pown susah,..yelar,..kte xde berukband,.umah pown xde line tenet,….sebenarnyer ade,…kalau pakai berukband maxis bley arr,….tapi kalau gune celcom hampehh,…hari 2 pown aku gune celcom,.aku stop pown pasal xde line ble duk umah,..yelar….rugi lar kan kalau bayar mahal2 tapi xley gune,…huhuhuhuhu…..




Aisshhh,… bukan yang ney aku nak cter,..sal laen arrr….huhuhuhuhuhu….
Ade satu hari ney,…macam2 jadi kat aku,..boley di ktekan minggu 2 minggu tension sedunia kowt,…huhuhuhu,…yelar,..aku ney selalu jgk arr g cc…nak mengunline,…heheheee,..

De satu hari ney aku g,..cc 2 tutup lak,..aku g lak besoknyerrr,…alamak,…full lar plak,…
“adeq, xde kosong da lar”…..ayat akak 2 maseh tengiang2 di telinga aku lagi ney,…naik darah tinggi aku time 2,..ape????????????????????...ohh no!!!!!!…..nak jew aku jerit time 2,…tapi aku sabar jer,..japg orang kte aku gler lak,,,,heheheeheheee….xpe2 sabar,..esok ade lagi,…aku tetap xputus ase,…esok 2 aku g lagi cc 2,…dalam hati aku time 2…”kalau de hal lagi,..aku xnk g dah cc ney”….2 janji aku,…kononnyer time 2 marah giler arr,…huhuhuhu,….hari ketiga aku g,.naseb baik larr cc 2 xde masalah,..fuhhh,….lega tahap cipan time 2..kikikikikiki,…naseb bek dye xbwt hal lagi,…kalau x kte bakor jewpp,…heheheee….

Tapi aku tetap ade problem jgk,…nak taw hape?????...ney,..sal blog ney arrrr,……dye xleyy bukak!!!!!!!....tension3,…..bongok punyer belog……penat2 aku datang ko bwt hal,…aku taw arr aku jarang update ko,.tapi jangan arr mogok sampai xley bukak,….sedih aku taw,…
Aku ingat nak kne bwt belog baru daaa,…..aku suh member aku ney buka lak,..tetibe dye kte buley jewp bukak,….aik,..pelik3,…..pesal kau buka xley,..aissshhh,….felek sudaaaaaa…hu3,…

Pape pown aku lega sangat arrr belog aku xde masalah,…kalau kene bwt laen mampos aku,…ape,…ingat senang ke nak mengedit belog 2…susah kowt…..pening kepala kau di bwtnyerrr,….huhuhuhuhu…..
Adoiiii,..lega asenyer ley luah semuanyerr kt cny,…lepas geram aku ney….heheheeee….

xde ape da kowt yg nk di ctekan....da lpas tension...heheheeeee....
gerak dluw arr,...tggu entry yg akan datang ek...huhuhuhu,,..
http://www.cute-smiley.com
k baiiii.....


♥Thanks sebab sudi baca entry ney, suka??..like jer..jangan lupa komen..:)♥

No comments:

Post a Comment

I LOVE BLOG CIK KYRAH